Skip to main content

Aanbod groep: Web / Digital

Google Workspace Partner

Al jaren gebruiken wij Google als onze zakelijke werkomgeving. Dit betekent dat Google onze mailomgeving, agenda, Drive (bestandsbeheer), notities, chats, online meetingen en andere zakelijke tools levert. Sinds begin 2024 zijn wij door Google benoemd als gecertificeerd Google Workspace Partner. Wij regelen de overstap naar Google Workspace voor onze klanten. Dit betekent niet alleen de migratie, maar ook de implementatie. Denk aan het koppelen van domeinen, aanmaken van de mailomgeving en mailadressen, agenda, Drive en meer. Indien gewenst geven wij ook trainingen aan medewerkers over het gebruik van alle toepassingen van Google.

Google Workspace Partner in Enschede

Wij zijn jouw partner voor Google Workspace in Enschede. Voor ons maakt het niet uit waar jouw bedrijf gevestigd is. We hebben klanten door het hele land. Bel gerust voor een (digitale) kennismaking.

User interface design

Een user interface design, oftewel het design van je gebruikersomgeving, is een belangrijk onderdeel van je online omgeving. Je app of website heeft een interface nodig om gebruikt te kunnen worden. Naast dat we deze kunnen ontwerpen, denken we ook met je mee als het gaat om welke knoppen, linken, teksten, video’s, afbeeldingen en meer in jouw situatie het beste werkt.

Jouw user interface wordt in jouw huisstijl gemaakt . Wij houden van het maken van creatieve, gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke design. We ondersteunen je graag waar nodig bij het maken een interface (design).

Vindbaarheid (SEO)

Hoe mooi je website er wellicht ook uit ziet, indien je niet de juiste content of SEO instellingen op je website verwerkt, kan het zijn dat je niet de resultaten hebt waar je op hoopte. De vindbaarheid van je website wordt op Google bijvoorbeeld bepaald door de inhoud van je website. Welke woorden zijn van belang? Gebruik je de juiste woordcombinaties? Welke zoekwoorden zijn van waarde? Maar denk bijvoorbeeld ook aan de titels en alt-teksten van afbeeldingen. We helpen je graag bij de vindbaarheid van je organisatie door je website SEO-proof te maken.

Website bouwen

Een website is een belangrijk onderdeel van je organisatie. Het is een plek waar men alle informatie over jouw organisatie kan (terug)lezen of bekijken. Een goede website helpt de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten en jouw verhaal te vertellen aan de wereld. Websites zijn er in verschillende soorten en maten. Zo werken we veel met WordPress en Joomla, hebben we ervaring met onepages (websites van één pagina), maar ook met complexe websites met veel content en interne linking. We helpen je bij het ontwerp van je website, de menustructuur, hosting, de klantbeleving, vindbaarheid van je website en meer!

WordPress Website Ontwerp in Enschede

We ontwerpen jouw nieuwe website in Enschede, maar voor ons maakt het natuurlijk niet uit waar jouw bedrijf gevestigd is. Dat kan ergens anders in Twente zijn, maar we hebben ook klanten in Amersfoort, Utrecht, Den Haag. Bel gerust voor een digitale kennismaking!

Donatiepagina

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen graag organisaties die de wereld willen verbeteren. Soms is daar fondsenwerving voor nodig. Onze donatieplatform Supp.to en Sponsor.school kunnen zowel organisaties als particulieren enorm helpen om makkelijk, snel, goedkoop én leuk donaties te werven. Maar wellicht heb je (ook) op een andere manier fondsenwerving nodig? Bijvoorbeeld het organiseren van een fondsenwervingsevenement of opzetten van een (online) campagne om fondsen te werven. We denken én doen graag met je mee.

Website ontwerp

Je hebt een logo en huisstijl en wil deze prachtige stijl graag doorvoeren in je website. Een design voor je website zegt namelijk veel. Het geeft een bepaalde sfeer en wekt bepaalde gevoelens op bij de bezoeker. Het ontwerp gaat ook niet alleen over het visuele gedeelte. Ook denken we graag met je mee over het functionele ontwerp. Welke reis doorloopt de klant op jouw website en hoe speelt je slim op in?

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een aantrekkelijke website die aansluit bij jouw huisstijl en identiteit. Hulp nodig bij het bouwen van de website? Ook dat is mogelijk.