Skip to main content

Sponsor.school

Sponsor.school, het zusje van Supp.to, is een actieplatform waar acties worden gestart voor en door scholen. Geen zin in administratief gedoe met het aanmelden van kinderen, tellen van los geld en het motiveren van de kinderen? Dit actieplatform doet dat allemaal voor je! Je start binnen een paar klikken een actiepagina voor jouw school en kiest daarbij jouw goede doel in de lijst of vult het rekeningnummer van de school in als je bijvoorbeeld geld ophaalt voor een nieuwe speelplaats.

De kinderen melden zich (samen met hun ouders) aan binnen een paar klikken via de unieke link van de actiepagina van je school. Elke kind heeft daarmee een eigen deelnemerspagina met eigen motivatie en streefbedrag, waardoor zij sneller gemotiveerd zijn om meer geld op te halen. Doneren gaat makkelijk via bijvoorbeeld iDeal en er zijn vaak meer donaties én hogere donaties dan zonder actieplatform.

Sponsor.school is in principe hetzelfde als Supp.to, maar dan in een ander kleurenjasje waardoor dit platform wat vriendelijker is voor kinderen.

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!