Skip to main content

Wij zijn Comyoo

Een creatieve studio voor marketing en communicatie.

Mensen die elkaar elke dag inspireren om creatieve en mooie concepten neer te zetten waar mensen blij van worden. We worden enthousiast van creatieve concepten die mensen in beweging zetten en helpen te bouwen aan een betere wereld, lokaal én ver weg.

.

¹Creatieve ²concepten
voor een betere wereld.

Door oogstrelende ontwerpen, slimme technologie, zorg en liefde voor de mens en de wereld helpen we verhalen te vertellen die impact maken. Door onze pragmatische aanpak zijn we doelgericht. Jij en jouw organisatie zijn van waarde voor de wereld. Wij helpen je tot bloei te komen en positieve impact te hebben in de wereld.

¹Creativiteit

Scheppingsdrang, vernieuwingsdrang, scheppingsvermogen.

²Concept

Concept is het algemeen gehanteerde, niet gespecificeerde begrip, waarmee de creatieve beeldvorming wordt aangeduid, met betrekking tot een te ontwikkelen product, goed, of dienst en dat gekenmerkt wordt door de afstemming op de daaraan te stellen functionele en prestatie-eisen, in de tijd gezien.

Wij helpen je graag
om van waarde te zijn

Wij geloven in een wereld waarin persoonlijke relaties en het inzetten van je talenten de sleutels zijn tot succesvolle innovaties en creativiteit. Comyoo is een toonaangevend creatief bureau dat bedrijven en (non-profit) organisaties helpt om van waarde te zijn in Nederland en deze wereld.

Wij gaan voor een wereld die uitgaat van duurzame relaties, eerlijkheid en onderlinge liefde. Ieder mens is uniek en van bijzondere waarde. Wij werken voor bedrijven en organisaties die de mens en de schepping koesteren.

Door eerlijke handel en gezonde onderlinge relaties te verkiezen boven winstmaximalisatie en schaalvergroting, blijven we nieuwe mogelijkheden en kansen benutten voor onze klanten. Door nieuwsgierig te zijn, spelen we in op de volgende innovatie,

zonder dat we technologie belangrijker gaan vinden dan mensen.

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!