Skip to main content

GoedDoen.in

Goeddoen.in is, net als de rest van onze eigen merken, een initiatief ontstaan uit de missie van Comyoo: creatieve & zinvolle media voor een betere wereld. Wij vinden dat verhalen over goed doen in de wereld een podium verdienen. Hoe tof is het, als wij dit podium kunnen bieden. Als wij, als Goeddoen, grote, maar ook zeker kleine verhalen kunnen omzetten in een blog, een podcast of een video. Hierdoor creëren we hopelijk de mogelijkheid voor dat bijzonder mooie verhaal om meer mensen te raken, te inspireren en te motiveren.

In de blogs, podcasts en livestreamvideo’s merk je dat we verschillende thema’s uitlichten. Goed doen in de politiek, in de zorg of in het onderwijs. Hiermee kan je alle kanten op en hopen we dat lezers en kijkers geïnspireerd worden om ook in hun eigen omgeving goed te doen.

    We maken graag kennis!

    Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!