Skip to main content

Saltees

Saltees is een kledingmerk waarmee we hopen mensen te inspireren en motiveren. De printjes, designs, zijn positieve teksten over dat je jezelf kan zijn, positief moet blijven, kan genieten van het leven. Soms met een christelijk tintje, maar ook vele universele teksten en printjes. Welke tekst past bij jou? De kledingstukken zijn van duurzame en gerecyclede materialen gemaakt en worden gedrukt op aanvraag. Er is dus geen voorraad, om zo ook te voorkomen dat er kledingstukken overblijven en er resten zijn.

Saltees is ontstaan uit de missie van Comyoo: ‘Creatieve & zinvolle media voor een betere wereld’. Een kledingmerk is niet per se media, maar de website en de designs die we maken wel. We hopen dat de mensen die onze kledingstukken dragen niet alleen zelf de positiviteit vinden, maar ook andere mogen motiveren en inspireren.

    We maken graag kennis!

    Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!