Skip to main content

Website ontwerp


Een websitedesign in lijn
met je identiteit

Je hebt een logo en huisstijl en wil deze prachtige stijl graag doorvoeren in je website. Een design voor je website zegt namelijk veel. Het geeft een bepaalde sfeer en wekt bepaalde gevoelens op bij de bezoeker. Het ontwerp gaat ook niet alleen over het visuele gedeelte. Ook denken we graag met je mee over het functionele ontwerp. Welke reis doorloopt de klant op jouw website en hoe speelt je slim op in?

Wij helpen je graag bij het ontwerpen van een aantrekkelijke website die aansluit bij jouw huisstijl en identiteit. Hulp nodig bij het bouwen van de website? Ook dat is mogelijk.

Meer weten?

Meer weten over dit aanbod of een afspraak inplannen?

De musthaves van je website ontwerp


Er zijn een paar dingen die het ontwerp van je website ontwerp moet bevatten:

  • Je huisstijl die aansluit bij de identiteit van je organisatie
  • Het ontwerp moet op een simpele manier jouw (complexe) informatie overbrengen
  • De user interface moet aansluiten bij je doelgroep

Een website bestaat uit verschillende onderdelen. De technische basis staat in principe los van het ontwerp. Er zijn handige tools waarbij mij het ontwerp kunnen realiseren zodat je daarna zo min mogelijk afhankelijk bent van de maker van de website. Het ontwerp, zowel een website ontwerp of een user interface design, kan ontworpen worden, waarna dit kan worden toegepast worden op de basis van bijvoorbeeld WordPress, Joomla, maar ook elke andere basis.


Bekijk ons werk.
Website ontwerp

We maken graag kennis!

We helpen je graag bij het vertellen van je verhaal, in welke vorm dan ook. Even kennismaken? We drinken graag een kop (virtuele) koffie!