Videoproductie voor zorginstelling

Jouw zorginstelling in beeld met video

Korte bedrijfsfilm in de zorg

Korte bedrijfsfilm in de zorg

Comyoo | creatieve studio is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw zorginstelling in beeld door het gebruik van videoproductie. Wij hebben ervaring met het filmen en monteren van korte bedrijfsfilms in de zorg. Voor zorginstelling Saron, Livio en Het Roessingh hebben wij verschillende videoproducties geproduceerd.

Drones voor videoproductie

Drones voor videoproductie

Voor Saron Pastoraal Centrum Beuningen hebben wij een bedrijfsfilm gemaakt over Saron en het werk van Saron. Daarbij hebben we oud-cliënten aan woord gelaten. Om een impressie te krijgen van de locatie van Saron hebben we drones gebruikt. Deze drones hebben de locatie van boven gefilmd. Hierdoor ontstaat er een mooie sfeerimpressie van de locatie van Saron.

Zorgfilm voor bedrijven

Zorgfilm voor bedrijven

Voor Livio hebben wij verschillende videoproducties gemaakt. Zo maakten wij een promotiefilmpje om vakantiewerkers te werven. Voor locatie De Hatteler hebben wij een zorgfilm gemaakt. Dit woon- en zorgcentrum van Livio hebben wij in beeld gebracht. Het appartementencomplex waar zorg-op-maat geleverd wordt is mooi in beeld gebracht. Daarnaast verzorgen we live-video registratie op locatie met meerdere camera’s. Wij brengen jouw seminar of bijeenkomst in beeld voor een breder publiek door live uit te zenden vanaf jouw evenement.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!