Video voor uw bedrijf maken

Video over uw diensten en producten maken

Video over uw diensten en producten maken

Een bedrijfsfilm geeft direct een indruk van uw product of dienst. Klanten van bijvoorbeeld webshops geven aan liever een productfilm te bekijken, dan tekst te lezen. Dit geldt ook voor social media. Live video uitzenden vanaf een mobiel is tegenwoordig met één druk op de knop geregeld en videobellen is overal geïntergreerd. Ook uw bedrijf, organisatie, product of dienst kunnen we in beeld brengen door een videoproductie. En u kunt daar veel baat bij hebben in de promotie.

Live uitzending of bedrijfsfilm op locatie

Live uitzending of bedrijfsfilm op locatie

Wij hebben ervaring met het filmen en monteren van korte bedrijfsfilms. Daarnaast verzorgen we live-video registratie op locatie met meerdere camera's. Uw seminar of bijeenkomst in beeld gebracht voor een breder publiek door direct live uit te zenden vanaf uw evenement. We werken altijd met een goed doordacht script, aantrekkelijke vormgeving in de video en professionele apparatuur en cameramensen.

Uw bedrijf beter zichtbaar door video

Uw bedrijf beter zichtbaar door video

Video is een krachtig middel om uw bedrijf of organisatie in beeld te brengen. Door middel van een script schrijven we samen een storyboard uit voordat we aan de slag gaan. We komen met één of meerdere camera's op locatie en filmen alles tot in detail. In de studio verzorgen we de juiste montage, passende muziek of voice-over erbij en zorgen we voor de verspreiding op Youtube, Vimeo en uw eigen website.

Vraag vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aan.

Neem contact met ons op

Comyoo brengt in beeld

Oplossingen om in beeld te komen.