Video voor uw bedrijf maken

Ontdek live-video en videocontent voor jouw organisatie

Hoe kunnen beter laten zien wat jij met video kan doen, dan in een video? Jaap vertelt je graag wat er mogelijk is met videoproducties, livestream en video als contentmarketingstrategie. Zo helpen we je bij het voorbereiden, maken en delen van je webinar, live kennisdeling, rondetafelgesprek en meer!

Video over jouw diensten en producten

Video over jouw diensten en producten

Een bedrijfsfilm geeft direct een indruk van jouw product of dienst. Klanten van bijvoorbeeld webshops geven aan liever een productfilm te bekijken, dan tekst te lezen. Dit geldt ook voor social media. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder videocontent. Ook jouw bedrijf, organisatie, product of dienst kunnen we in beeld brengen door een videoproductie. Je zal verrast zijn hoeveel impact videoproductie kan hebben in een campagne.

Bekijk hier een van onze videoproducties

Webinars, podcasts of bedrijfsfilms

Webinars, podcasts of bedrijfsfilms

Wij hebben ervaring met het voorbereiden, filmen en monteren van korte bedrijfsfilms. Daarnaast verzorgen we live-video registratie met meerdere camera's op locatie of in onze sfeervolle kantoorstudio. Jouw seminar, podcast, interview of webinar wordt in beeld gebracht bij een breed publiek en indien gewenst direct live uitgezonden vanaf locatie. We werken altijd met een goed doordacht script, aantrekkelijke vormgeving in de video en professionele apparatuur en cameramensen.

Animatievideo's

Animatievideo's

Naast (live-)uitzendingen of filmen op locatie of in onze studio, maken wij ook animatiefilmpjes. Deze filmpjes kunnen vaak erg snel en makkelijk laten zien hoe een dienst of product werkt en waarom de kijker deze zou moeten aanschaffen. De animatie wordt vanzelfsprekend op maat gemaakt, in een stijl die past bij jouw organisatie én die de bijbehorende doelgroep aanspreekt.

Bekijk hier een voorbeeld van een animatiefilmpje dat wij hebben gemaakt voor Vtel!

Beter zichtbaar door video

Beter zichtbaar door video

Video is een krachtig middel om jouw bedrijf of organisatie in beeld te brengen. Op social media bestaat al een groot deel van de content uit video. We gaan met deze trend mee en produceren voor jou video's en animatiefilmpjes. Door middel van een script schrijven we samen een storyboard uit voordat we aan de slag gaan. We komen indien nodig met één of meerdere camera's op locatie en filmen alles tot in detail. In onze creatieve studio verzorgen we de juiste montage, passende muziek of voice-over erbij en zorgen we voor de verspreiding op Youtube, Vimeo en je eigen website. Meer info?

Neem contact met ons!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!

Comyoo brengt in beeld

Oplossingen om in beeld te komen.