Video voor uw bedrijf maken

Video over jouw diensten en producten

Video over jouw diensten en producten

Een bedrijfsfilm geeft direct een indruk van jouw product of dienst. Klanten van bijvoorbeeld webshops geven aan liever een productfilm te bekijken, dan tekst te lezen. Dit geldt ook voor social media. Live video uitzenden vanaf een mobiel is tegenwoordig met één druk op de knop geregeld en videobellen is overal geïntergreerd. Ook jouw bedrijf, organisatie, product of dienst kunnen we in beeld brengen door een videoproductie. Je zal verrast zijn hoeveel impact videoproductie kan hebben in een campagne.

Live uitzending of bedrijfsfilm

Live uitzending of bedrijfsfilm

Wij hebben ervaring met het filmen en monteren van korte bedrijfsfilms. Daarnaast verzorgen we live-video registratie met meerdere camera's op locatie. Jouw seminar of bijeenkomst wordt in beeld gebracht bij een breed publiek door direct live uit te zenden vanaf het evenement. We werken altijd met een goed doordacht script, aantrekkelijke vormgeving in de video en professionele apparatuur en cameramensen.

Animatievideo's

Animatievideo's

Naast live-uitzendingen of filmen op locatie, maken wij ook animatiefilmpjes. Deze filmpjes kunnen vaak erg snel en makkelijk laten zien hoe een dienst of product werkt en waarom de kijker deze zou moeten aanschaffen. De animatie wordt vanzelfsprekend op maat gemaakt, in een stijl die past bij jouw organisatie én de bijbehorende doelgroep.

Bekijk hier een voorbeeld van een animatiefilmpje dat wij hebben gemaakt voor Vtel!

Beter zichtbaar door video

Beter zichtbaar door video

Video is een krachtig middel om jouw bedrijf of organisatie in beeld te brengen. Op social media bestaat al een groot deel van de content uit video. We gaan met deze trend mee en produceren voor jou video's en animatiefilmpjes. Door middel van een script schrijven we samen een storyboard uit voordat we aan de slag gaan. We komen indien nodig met één of meerdere camera's op locatie en filmen alles tot in detail. In onze creatieve studio verzorgen we de juiste montage, passende muziek of voice-over erbij en zorgen we voor de verspreiding op Youtube, Vimeo en je eigen website.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!

Comyoo brengt in beeld

Oplossingen om in beeld te komen.