Comyoo | creatieve studio

Werkt samen met jou aan een betere wereld.

Onze missie

Wij bedenken & realiseren creatieve en zinvolle innovaties op het gebied van media en communicatie en helpen daarmee bedrijven en organisaties te bouwen aan een betere wereld!


Onze visie

Wij geloven in een wereld waarin persoonlijke relaties en het inzetten van je talenten de sleutel zijn tot succesvolle innovaties en creativiteit. Comyoo is een toonaangevend creatief bureau dat bedrijven en (non-profit) organisaties helpt om van waarde te zijn in Nederland en deze wereld.

Wij gaan voor een wereld die uitgaat van duurzame relaties, eerlijkheid en onderlinge liefde. Ieder mens is uniek en van bijzondere waarde. Wij werken voor bedrijven en organisaties die de mens en de schepping koesteren.

Door eerlijke handel en gezonde onderlinge relaties te verkiezen boven winstmaximalisatie en schaalvergroting, blijven we nieuwe mogelijkheden en kansen benutten voor onze klanten. Door nieuwsgierig te zijn spelen we in op de volgende innovatie, zonder dat we technologie belangrijker gaan vinden dan mensen.

Ons Team

Maak kennis met het team achter Comyoo | creatieve studio

Mark Folkers

Mark Folkers

ART DIRECTOR/GRAFISCH ONTWERPER/ANIMATOR

Gepassioneerde designer, groepswerker, maakt van hobby zijn werk, geen mountainbiker meer en nog wel muzikant.

Karlijn Dam

Karlijn Dam

CREATIVE MARKETEER

Plantenlover die houdt van muziek, honden en de zon. Passie voor extra saus en anderen blij maken.

Irene Geerts

Irene Geerts

Communicatieadviseur

Organisator & teamplayer, strijd voor voor rechtvaardigheid. Gek op haar 4 dochters, vrouw van Jaap. Leergierig, en al jaren actief in jongerenwerk.

Jaap Geerts

Jaap Geerts

CREATIVE DIRECTOR

Inspirator, motivator, brononderzoeker, creatief, man van Irene, vader van vier prachtige dochters Lize, Vera, Evi en Nine en altijd in voor een grap.

 

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!

Een greep uit onze klantenkring

 

GroenGeld
Tromp Advocatuur
Loxis
De 4e musketier
Evanglische Gemeente Enschede
It's Happening
Te Rietstap
Levenskracht