Kernwaarden van het bedrijf ontdekken

Identiteitssessie

Waar sta je als organisatie voor? Waarom doe je wat je doet en wat wil je uitstralen richting je doelgroep? Deze kern is het uitgangspunt voor ons bij de ontwikkeling van jouw nieuwe huisstijl, content of marketingplan. Door middel van een interactief spel 'Ontdek je Kernwaarden' dat wij ontwikkeld hebben, helpen we jou na te denken over de organisatie, jouw waarden en wat je belangrijk vindt in de uitstraling en richting van jouw organisatie.
 

Wanneer worden klanten fans?

Identiteitsmarketing is een krachtig instrument om jouw organisatie en bedrijf op de kaart te zetten van jouw potentiële klanten, achterban en uiteindelijk fans. Onzin? Of tóch niet? In deze korte explainer over identiteitsmarketing legt Jaap Geerts je uit wat het idee achter een sterke Why voor organisaties is.
Meer weten of eens doorpraten? Bel één van onze adviseurs via 053-2030933 of zeg hallo via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Een andere kijk op uw organisatie

In deze 'personificatie' sessie gaan we de organisatie omschrijven als een persoon. Een organisatie heeft net als een persoon een eigen identiteit met een persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Deze methode laat je op een andere, interactieve en visuele manier goed nadenken over jouw organisatie.
 

Uw organisatie in kaart gebracht

Daarnaast gaan we in deze sessie met behulp van afbeeldingen kijken wat de leden van de organisatie belangrijk vinden binnen de organistaie. Individueel worden er drie afbeeldingen gekozen en onderbouwd. Beelden worden veel sneller opgenomen dan tekst. Door beelden te gebruiken ontstaat een direct verband tot het gevoel.
 

Kernwaarden van uw organisatie

Ook is het belangrijk dat er tijdens de identiteitssessie waarden en associaties worden gekozen. De induvidueel gekozen waarden worden vervolgens besproken en onderbouwd. Samen wordt er een top acht vastgesteld. De kern van de organisatie wordt zo vastgesteld. Deze kern is de belangrijkste input voor ons als ontwerpbureau bij de ontwikkeling van o.a. de huisstijl.

Huisstijl passend bij uw identiteit

Wat zeggen jouw (organisatie) kernwaarden over kleur, vorm en typografie? Naast het interactieve spel, heeft Comyoo een Waarden Ontwerp Waaier ontwikkeld. Hierdoor wordt de relatie tussen jouw organisatie-identiteit en jouw visuele identiteit inzichtelijk gemaakt. Op basis hiervan kan er een huisstijl worden ontwikkeld die d.m.v. kleur, vorm en lettertype uitstraalt waar jij als organisatie voor staat.