Kernwaarden van het bedrijf ontdekken

Identiteitssessie

Identiteitssessie

Waar sta je als organisatie voor? Waarom doe je wat je doet en wat wil je uitstralen? Deze kern is het uitgangspunt voor ons bij de ontwikkeling van jouw huisstijl. Door middel van een interactief spel 'Ontdek je Kernwaarden' dat wij ontwikkeld hebben, helpen we jou na te denken over de organisatie, jouw waarden en wat je belangrijk vindt in de uitstraling en richting van jouw organisatie.

Een andere kijk op uw organisatie

Een andere kijk op uw organisatie

In deze 'personificatie' sessie gaan we de organisatie omschrijven als een persoon. Een organisatie heeft net als een persoon een eigen identiteit met een persoonlijkheid en karaktereigenschappen. Deze methode laat je op een andere, interactieve en visuele manier goed nadenken over jouw organisatie.

Uw organisatie in kaart gebracht

Uw organisatie in kaart gebracht

In deze sessie gaan we met behulp van afbeeldingen kijken wat de leden van de organisatie belangrijk vinden binnen de organistaie. Individueel worden er drie afbeeldingen gekozen en onderbouwd. Beelden worden veel sneller opgenomen dan tekst. Door beelden te gebruiken ontstaat een direct verband tot het gevoel.

Kernwaarden van uw organisatie

Kernwaarden van uw organisatie

In deze sessie moet je individueel uit een reeks waarden en associaties acht waarden kiezen. De waarden worden vervolgens besproken en onderbouwd. Samen wordt er een top acht vastgesteld. De kern van de organisatie wordt zo vastgesteld. Deze kern is de belangrijkste input voor ons als ontwerpbureau bij de ontwikkeling van o.a. de huisstijl.

Huisstijl passend bij uw identiteit

Huisstijl passend bij uw identiteit

Wat zeggen jouw (organisatie) kernwaarden over kleur, vorm en typografie? Hiervoor hebben wij een Waarden Ontwerp Waaier ontwikkeld. Hierdoor wordt de relatie tussen jouw organisatie-identiteit en jouw visuele identiteit inzichtelijk gemaakt. Op basis hiervan kan er een huisstijl worden ontwikkeld die d.m.v. kleur, vorm en lettertype uitstraalt waar jij als organisatie voor staat.

Vraag vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aan.

Neem contact met ons op

Comyoo brengt in beeld

Oplossingen om in beeld te komen.