Skip to main content

Vraag voor jou

Heb je een gezellig idee met vrienden en zin in een spelletje? Of helemaal uitgepraat omdat je elkaar al zo goed denkt te kennen? Of zit je in een nieuwe situatie waarbij je nog niet veel mensen kent? Dan is Vraag voor Jou de snelle, leuke en gezellige oplossing!

Op Vraag voor Jou zijn 1000+ vragen voor jou en je vrienden! Er zitten simpele, leuke vragen bij, diepgaande vragen, vragen waardoor er direct een verhaal in je hoofd schiet die je kan vertellen. We hopen dat deze website jullie laat huilen van het lachen, het een start mag zijn van een mooi en serieus gesprek en dat jullie elkaar beter leren kennen!

Tip: Sla de website vraagvoorjou.nl op als bladwijzer, offline in je leeslijst of pin vast op je beginscherm en de website + vragen zijn ook offline beschikbaar voor als je in het vliegtuig zit, internet niet beschikbaar of op is. Veel plezier!

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!