Huisstijl ontwikkelen in Enschede

Creatiestudio voor huisstijl

Comyoo | creatieve studio is een creatiestudio voor marketing & communicatiebureau gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw bedrijf of organisatie in beeld met een passende huisstijl. Een professionele huisstijl wekt vertrouwen bij klanten en potentiële klanten voor jouw bedrijf. Het zorgt voor een betere presentatie van jouw bedrijf. Een huisstijl is de eerste indruk van jouw bedrijf, blijft als het goed is hangen bij mensen en is daarom erg belangrijk.

Ontwerpen van huisstijl en logo

Als je het woord huisstijl omdraait dan krijg je: stijl (van het) huis. Het is dus meer dan alleen je visitekaartje, hier hoort ook bij je bedrijfspand, bedrijfskleding en zelfs hoe jij je telefoon beantwoord. Wij helpen bij het ontwerpen en ontdekken van jouw huisstijl. We kijken naar de kleuren, logo’s en vormen die bij jouw bedrijf of organisatie past.

Herkenbare huisstijl en logo

Jouw huisstijl zal worden herkend door jouw doelgroep. Wij helpen jouw huisstijl door te voeren op verschillende communicatie-uitingen zoals folders, posters, brochures maar ook je website. Hiermee creëren wij zichtbaarheid en herkenbaarheid voor jouw bedrijf of organisatie.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!