Skip to main content

Blog


Bucketlist voor bedrijven

Een bucketlist hebben is hip, er zijn boeken van en mensen leven steeds meer in de vrijheid om avonturen af te strepen van hun bucketlist. Een bucketlist is een lijst met dingen die je wilt doen voordat je doodgaat, ‘’before you kick the bucket’’. Van skydiven tot eten in een 5-sterrenrestaurant of een reis door Amerika. Je gekste dromen, doelen en gebeurtenissen zet je op de lijst. Maar heb jij voor je bedrijf ook een bucketlist?

Bucketlist voor jouw bedrijf

Een bucketlist is een prima manier om je doelen, dromen en gebeurtenissen bij te houden voor jouw bedrijf. Want wat wil je nou nog echt bereiken met je bedrijf? Naast je strategische doelen kun je een bucketlist opstellen met wat je ooit nog zou willen bereiken. Bijvoorbeeld een vestiging in het buitenland of die ene klant binnen slepen. Door het opstellen van een bucketlist weet je precies waar je nog aan wilt werken. Heb je het gedaan, streep je hem door.

Hoe bepaal je jouw bucketlist

Een bucketlist helpt bij het focussen op wat je echt wil. Omdat je constant met je bucketlist bezig bent, blijf je vernieuwen. Dat helpt natuurlijk bij jouw marktpositie.
Weet je niet zo goed hoe je een bucketlist kan bepalen? Dan zijn hier een aantal vragen die je kunnen helpen bij het bepalen van een bucketlist.

  1. Wat wil je bereiken als het bedrijf nog maar 1 jaar zou bestaan?
  2. Wat zou je willen bereiken als geld geen probleem zou zijn?
  3. Wat zou je nog graag willen ontwikkelen in je bedrijf?
  4. Welke kennis zou je nog willen krijgen binnen je bedrijf?
  5. Voor welke klant zou jij nog graag willen werken?

Doelen zet je vast en moet je behalen, op je bucketlist kun je altijd terugvallen en is geen moeten maar mogelijkheden.

Hulp met jouw bucketlist

Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Laat ons dan helpen met een sessie dromen, doelen en talenten. Ontdek en verbind jouw kernwaarden en kom tot nieuwe inzichten voor jouw bedrijf. Dan kun je zo je eigen bucketlist samen stellen. Bel voor meer informatie: 053-2030933.

Benieuwd naar de impact
van onze klanten?

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!