Website voor starters

Starters website in Joomla, Wordpress of via een ander systeem

Website voor start-up, starter of ondernemer

Comyoo | Interactieve media is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw start-up in beeld met een vindbaar en opvallend ontworpen website. Via jouw website ontstaat er interactie met jouw bezoeker en worden jouw producten/diensten aangeboden en zelfs verkocht. Een goede website is de basis van online succes. Als start-up is het daarom belangrijk een goede website te hebben. Deze is online zichtbaar en vindbaar.

Website op basis van Wordpress, Joomla of op maat

Wij zorgen dat jouw website de uitstraling van het bedrijf meekrijgt. Jouw huisstijl, logo, kleuren en lettertypen vormen de basis van jouw starters website. Wij leveren gebruiksvriendelijke websites op in Joomla, Wordpress of via een andere systeem. We kijken naar jouw behoefte en op basis daarvan kijken we naar het systeem dat het beste bij jouw wensen past. Zo kun jij als starter gelijk aan de slag met jouw website voor jouw bedrijf.

Hulp bij starters website, zelf onderhouden

Je kunt jouw website zelf beheren in een makkelijke beheeromgeving. Wij geven je via een workshop de laatste uitleg voor de website en zorgen dat je verder aan de slag kunt. Heb je meer hulp nodig met het beheren van de website, dan helpen wij jou ook daar graag mee verder.

Vraag vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aan.

Neem contact met ons op