Website voor scholen

Website voor scholen in Enschede, Hengelo en omgeving

Comyoo | creatieve studio is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw school in beeld met een vindbaar en overzichtelijk ontworpen website. Via jouw website ontstaat er interactie met de leerlingen en ouders. Zorg dat toekomstige leerlingen en de ouders de school vinden en ga met hen de interactie aan.

Website op basis van Wordpress of Joomla of op maat

Wij zorgen dat jouw website de uitstraling van jouw school meekrijgt. Denk aan de huisstijl, het logo, kleuren en lettertypen, ze vormen de basis van jouw website. Wij leveren gebruiksvriendelijke websites op in Joomla, Wordpress of via een andere systeem. We kijken naar jouw behoefte en op basis daarvan kijken we naar het systeem dat het beste bij jouw wensen past.

Hulp bij website en intranet voor scholen

Je kunt de website zelf beheren in een makkelijke beheeromgeving. Wij geven jou via een workshop uitleg hoe je het beste de website kunt beheren en zorgen dat je verder kunt. Heb je meer hulp nodig met het beheren van de website, het maken van koppelingen, het versturen van een nieuwsbrief of het integreren van social media? Ook dan helpen wij jou graag verder.

Sponsor.school voor een betere wereld

Heeft jouw school/instelling al een goedwerkend website maar ben je op zoek naar een makkelijke en effectieve manier om een sponsorloop of andere actie te organiseren? Sponsor.school maakt dit een stukje makkelijk. Dit initiatief van Supp.to helpt de organisatie en deelnemers makkelijk en snel zoveel mogelijk geld op te halen voor het door jullie gekozen goede doel. Je kunt geld inzamelen per persoon of als groep.

Voordelen van sponsor.school:
  • Minder werkdruk op de leerkrachten.
  • Geen contact geld meer bij de kinderen of in de school
  • Snel en goed online overzicht in behaalde resultaten
  • Eerlijke tarieven, dus zo veel mogelijk geld naar het goede doel
  • Snel en veilig doneren via bijvoorbeeld iDeal
Bekijk hier de website van sponsor.school.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!