Website voor scholen

Website voor scholen in Enschede, Hengelo en omgeving

Comyoo | Interactieve media is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw school in beeld met een vindbaar en overzichtelijk ontworpen website. Via jouw website ontstaat er interactie met de leerlingen en ouders. Zorg dat toekomstige leerlingen en de ouders de school vinden en ga met hen de interactie aan.

Website op basis van Wordpress of Joomla of op maat

Wij zorgen dat jouw website de uitstraling van jouw school meekrijgt. Denk aan de huisstijl, het logo, kleuren en lettertypen, ze vormen de basis van jouw website. Wij leveren gebruiksvriendelijke websites op in Joomla, Wordpress of via een andere systeem. We kijken naar jouw behoefte en op basis daarvan kijken we naar het systeem dat het beste bij jouw wensen past.

Hulp bij website en intranet voor scholen

Je kunt de website zelf beheren in een makkelijke beheeromgeving. Wij geven jou via een workshop uitleg hoe je het beste de website kunt beheren en zorgen dat je verder kunt. Heb je meer hulp nodig met het beheren van de website, het maken van koppelingen, het versturen van een nieuwsbrief of het integreren van social media? Ook dan helpen wij jou graag verder.

Vraag vrijblijvend een offerte of kennismakingsgesprek aan.

Neem contact met ons op