Website voor kerken

Website voor jouw kerk

Website voor kerken in Enschede, Hengelo en omgeving

Comyoo | creatieve studio is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw kerk in beeld met een vindbaar en overzichtelijk ontworpen website, zodat jij jouw buurt kunt bereiken. Via jouw website ontstaat er interactie met jouw gemeente en daarnaast heb je online een mooie uitnodiging voor mogelijke bezoekers.

Website op basis van Wordpress of Joomla of op maat

Wij zorgen dat jouw website de uitstraling van jouw kerk meekrijgt. De huisstijl, het logo, de kleuren en lettertypen van jouw kerk vormen de basis. Ze geven de kernwaarden van de kerk weer. Wij leveren gebruiksvriendelijke websites op in Joomla, Wordpress of via een andere systeem. We kijken naar jouw behoefte en op basis daarvan kijken we naar het systeem dat het beste bij alle wensen past. Ook als er meerdere mensen moeten meedenken, zijn wij jouw partner. En is de groep erg groot, dan kunnen we starten met een identiteitssessie en werken we van daaruit praktisch verder.

Hulp bij website en ledenbeheer voor kerken

Je kunt de website zelf beheren in een makkelijke beheeromgeving. Wij geven je via een workshop de laatste uitleg voor de website en zorgen dat je verder aan de slag kunt. En wil je er een handleiding bij, dan is dat ook mogelijk. Heb je meer hulp nodig met het beheren van jouw website, dan helpen wij jou ook daar graag mee verder.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!