Webshop voor website

Wij koppelen een webshop aan jouw huidige website

Webshop bouwen in website

Comyoo | creatieve studio is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij verbreden jouw doelgroep met een webshop voor jouw website. Jouw producten breed verkocht in de webshop. Zorg voor interactie met jouw kopers en potentiele kopers. Wij zorgen voor een goede koppeling tussen de webshop en jouw huidige website.

Webshop op basis van Hikashop of Prestashop

Wij zorgen dat jouw webshop de uitstraling van jouw website meekrijgt. De huisstijl, logo, kleuren en lettertypen van jouw bedrijf vormen de basis van jouw website en webshop. Wij leveren gebruiksvriendelijke webshop op in Hikashop, Prestashop of via een andere systeem. We kijken naar jouw behoefte en op basis daarvan kijken we naar het systeem dat het beste bij jouw wensen past. Zo kun je gelijk aan de slag met jouw webshop en jouw producten verkopen.

Beheer je eigen webshop

Je kunt de webshop zelf beheren in een makkelijke beheeromgeving. Wij geven je via een workshop de laatste uitleg voor de webshop en zorgen dat je verder aan de slag kunt. Heb je meer hulp nodig met het beheren van jouw webshop, dan helpen wij jou ook daar graag mee verder.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!