Videoproductie met drones

Wij gebruiken drones voor onder andere jouw bedrijfsfilm

Bedrijf in beeld met drones

Bedrijf in beeld met drones

Comyoo | creatieve studio is een creatiestudio voor marketing & communicatie gevestigd in Enschede. Wij brengen jouw bedrijf of organisatie in beeld door het gebruik van videoproductie. Wij hebben ervaring met het filmen en monteren van korte bedrijfsfilmen. Hierbij gebruiken wij verschillende camera's en technieken.

Drones gebruiken in bedrijfsfilm

Drones gebruiken in bedrijfsfilm

Voor bedrijfsfilms maken wij ook gebruik van drones. Deze zetten wij vaak in om een goede sfeerimpressie te krijgen van locaties. Omdat drones hoog kunnen vliegen zijn ze erg geschikt om video beelden van bovenaf te maken. Dit hebben wij onder andere gedaan voor Saron Pastoraal Centrum Beuningen. De drone zorgde voor een mooie sfeerimpressie van de locatie van Saron.

Monteren van bedrijfsvideo

Monteren van bedrijfsvideo

In de studio verzorgen we de juiste montage, passende muziek en/of voice-over. Ook zorgen we voor de verspreiding op Youtube, Vimeo en jouw eigen website. Daarnaast verzorgen we live-video registratie op locatie met meerdere camera’s. Wij brengen jouw seminar of bijeenkomst in beeld voor een breder publiek door live uit te zenden vanaf jouw evenement.
 

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!