Content is de toekomst

Wij creeren content in de vorm van sterke teksten, videoproductie of illustraties en/of foto's.

Teksten en beeld voor uw website

Teksten en beeld voor uw website

Beelden en woorden vertellen uw verhaal. Door ze mooi samen te laten werken ontstaat een compleet beeld. Uw verhaal blijft hangen. De woorden en teksten die u schrijft zijn daarom erg belangrijk. Niet alleen om het verhaal over te brengen maar ook om bijvoorbeeld online gevonden te worden.

Schrijven en redigeren van teksten

Schrijven en redigeren van teksten

Door middel van schrijven van teksten, redigeren van bestaande teksten en het gebruik van graphic design vertellen we uw verhaal aan uw doelgroep. De teksten zijn sterk, relevant en sluiten aan bij uw doelgroep. We kijken naar communicatiemiddelen die u inzet en zullen deze versterken waar nodig. Dit kan door het verbeteren van teksten maar ook verbetering of aanvulling van afbeeldingen, infographics of bijpassende illustraties. Daarnaast schrijven en/of redigeren wij teksten voor blogs, nieuwsitems, website, nieuwsbrieven, brochures, folders en nog veel meer.

Sterke, relevante teksten en beelden

Sterke, relevante teksten en beelden

Wij creƫren relevante, creatieve en sterke content die u op verschillende kanalen kunt inzetten. Wij analyseren en beheren uw teksten en verbeteren deze waar nodig. Zo wordt u herkenbaar in beeld en woord.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!