Content is de toekomst

Wij creeren content in de vorm van sterke teksten, videoproductie of illustraties en/of foto's.

Content als een geheel

Content als een geheel

Content is tegenwoordig niet meer alleen tekst. Content omvat ook beeld en geluid zoals video, foto’s, illustraties en infographics. Vaak wordt content creeren niet als een prioriteit gezien binnen de marketing. Je kan jouw berichten wel promoten op social media, maar als de content niet met zorg en aandacht is gecreerd, zal het weinig nut hebben. Wij doen een quickscan gericht op jouw organisatie en schrijven een plan om jouw content een boost te geven om effectief te communiceren met jouw potentiele klanten!

Contentmarketing

Contentmarketing

Maar waarom is het belangrijk om tijd en aandacht te besteden aan contentmarketing? Tegenwoordig kan je niet via één kanaal je doelgroep bereiken en overhalen tot aankoop. Er zijn tig kanalen te noemen om je doelgroep aan te spreken. Maar op die kanalen, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, zitten veel bedrijven die ook jouw doelgroep willen aanspreken. De vele concurrenten zorgen ervoor dat jouw content eruit moet springen, orgineel moet zijn en aantrekkelijk moet zijn.

Tekst als content

Tekst als content

Wij creëren relevante, creatieve en sterke content die u op verschillende kanalen kunt inzetten. Wij analyseren en beheren uw teksten en verbeteren deze waar nodig. Zo wordt u herkenbaar in beeld en woord.

Beeldmateriaal blijft belangrijk

Beeldmateriaal blijft belangrijk

Het visuele deel van content blijft lastig. Je mag niet zomaar foto’s van internet plukken. Zelfgemaakte foto’s hebben vaak niet zo’n goede kwaliteit of het komt onprofessioneel over. Wij helpen jou om je verhaal te vertellen. Dit doen we door visualisaties te maken in de vorm van illustraties, folders, professionele foto’s, videoproductie, animatiefilmpjes en meer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!