Skip to main content

Blog


Teamfoto’s laten maken in Enschede of op locatie?

Wie recentelijk onze website heeft bekeken, heeft gezien dat we nieuwe teamfoto’s hebben gemaakt. Het maken van mooie teamfoto’s is waardevol voor elk bedrijf. Een goede foto van jou en je collega’s geeft een professionele uitstraling. En het is bovendien ook gewoon leuk! Dus zijn jullie foto’s echt toe aan vervanging, of wordt het echt eens tijd om mooie foto’s te laten maken? Neem dan eens contact op.

Waarom teamfoto’s maken?

1. Maak een goede eerste indruk

Een website is een belangrijk contactpunt met klanten. Door een teampagina toe te voegen met foto’s van je medewerkers, laat je zien wie er bij het bedrijf werken. Dit helpt om je website persoonlijker te maken. Op de “Over ons”-pagina kunnen portretten van teamleden worden geplaatst, inclusief hun naam en functie. Zo maken de bezoekers van jouw website alvast kennis met je bedrijf en krijgen ze een goede eerste indruk.

2. Laat zien wie jullie zijn

Social media is een mooie manier om de cultuur en het dagelijkse leven binnen je bedrijf te laten zien. Met foto’s op LinkedIn, Facebook of Instagram laat je op een mooie manier zien wie jullie zijn, wat jullie doen en wat jullie te bieden hebben. Dit helpt niet alleen bij het aantrekken van nieuwe klanten, maar ook potentiële medewerkers krijgen zo een kijkje in de bedrijfscultuur. Ben je benieuwd hoe dit er voor jullie bedrijf uit kan zien? Wij helpen bedrijven met het vinden en vertellen van hun verhaal.

3. Marketingmateriaal

Brochures, flyers en e-mails worden vaak gezien als onpersoonlijk. Door teamfoto’s en portretten toe te voegen, kun je deze materialen persoonlijker maken.

Creatieve studio in Enschede

Is jullie bedrijf op zoek naar nieuwe teamfoto’s of bedrijfsfoto’s in Enschede of op locatie? Wij zijn een creatieve studio in Enschede. We leggen graag jouw verhaal vast in foto’s om zo jouw social media, visitekaartje, website, flyer of ander drukwerk extra kracht te geven.

Benieuwd naar de impact
van onze klanten?

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!