Klantcase

Animatie video 'toplocaties' voor Kennispark Twente

Over het Kennispark

De kracht van videoproductie

Alle zogenoemde toplocaties, zoals het kennispark, zijn onmisbaar in Enschede. Het zijn plekken waar onderzoeksinstituten, bedrijven en talenten (studenten) samen komen. In de groeibrief van het het kabinet mist het cruciale fysieke aspect.

De videoproductie die we voor alle toplocaties van Nederland mochten maken, maakt duidelijk dat er gestructueerd geïnvesteerd moet worden in de fysieke aspecten van deze toplocaties om fundamenteel te blijven innoveren en groeien.

Campagnefilm

Deze videoproductie is gericht op het kabinet van Nederland. Het is een innovatieve film waarbij animatie is gecombineerd met interview. Het is een onderbouwende, informatieve film met als belangrijkste boodschap: een oproep op de overheid. Kijk je mee? 

Animatie

In de video is veel animatie verwerkt. De bewegende animaties verduidelijken de informatie die voice-over vertelt en brengt daarmee de boodschap op een zo duidelijk mogelijke manier. Hieronder je de belangrijkste animaties uit de video. Bekijk de video hierboven om ze bewegend te zien.

    "Het was echt een super fijne samenwerking met Comyoo!
    Ze denken goed mee en het resultaat mag er wezen!"

    Anne-Wil Lucas - Kennispark Twente (directeur)