Skip to main content

Blog


Nieuwe website EZOPA

In augustus trakteerde Comyoo op een nieuwe website of huisstijl voor een goed doel, stichting of vereniging. Want wij vinden het belangrijk dat goede doelen, stichtingen en vereniging zich inzetten voor een betere wereld. Daar willen wij hen graag een handje bij helpen. In september hebben we uit alle aanmeldingen een keuze gemaakt. En de winnaar was… Stichting EZOPA.

Een website voor EZOPA

Voor Stichting EZOPA hebben wij een nieuwe website gemaakt. Het heeft even geduurd maar we kunnen nu eindelijk met trots zeggen dat de nieuwe website live staat! Wij zijn er trots op dat wij deze voor Stichting EZOPA mochten maken. Op de afbeelding is een kleine impressie van hoe de oude website eruit zag ten opzichte van de nieuwe website. In lijn met de brochure en video die we al eens eerder voor hen maakte. Zo kunnen ze mooi in stijl fondsenwerven voor de nieuwe school in de Dominicaanse Republiek.

Een nieuwe school voor de Dominicaanse Republiek

Stichting EZOPA zet zich in om de levensomstandigheden van de allerarmste kinderen in de Dominicaanse Republiek te verbeteren. EZOPA staat voor Engelen Zonder Paradijs. Rosaira Estela de la Cruz en Moraima Daniela Genoveva Statia zijn de oprichtsters van deze christelijke organisatie die haar doelstellingen baseert op Mattheus 22:39: “Heb uw naaste lief zoals uzelf”. Door liefde te geven kunnen ook zij weer liefde delen. Deze kinderen kunnen straks het verschil maken door het onderwijs dat ze krijgen. Met liefde, aandacht en steun in de vorm van kleding, schoenen, schoolspullen en kleinschalig onderwijs willen zij hen kansen bieden. Bekijk hier de video die we hebben gemaakt ter ondersteuning van de fondsenwerving.

Vind je het ook mooi wat EZOPA doet voor deze kinderen? Kijk dan eens op https://supp.to/ezopa

EZOPA school voor kinderen in dominicaanse republiek

Benieuwd naar de impact
van onze klanten?

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!