Skip to main content

Blog


Medische technologie als inspiratie

Technologie is niet meer weg te denken uit onze wereld. Geavanceerde apparaten die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Komende twee weken staat de website Twente.com in het teken van medische technologie. Het inzetten van technologie op een creatieve manier om op deze manier medische problematiek aan te pakken. Zo is er een app die je helpt stoppen met roken, kun je met een nieuw MRI-apparaat tumoren detecteren en leert een looprobot je opnieuw lopen.

Twente is Hightech

Technologie is overal en daar worden wij erg enthousiast van. Ook technologie uit de medische wereld inspireert ons bij het bedenken en realiseren van creatieve en zinvolle innovaties. Bij medische technologie moet je ‘’out of the box’’ denken. Het onmogelijk mogelijk maken. Een geweldige inspiratie, Twente wordt steeds meer bekend om zijn Hightech innovaties. Bij Comyoo vinden wij technologie en nieuwe innovaties belangrijk. Wij zoeken uitdaging in onze producten en diensten.

Interactieve en innovatieve gespreksmethode in de zorg

Eén van onze innovatieve projecten sluit mooi aan bij technologie in de medische wereld. Onze klant bureau HHM heeft de methode Levenskracht ontwikkeld. Een gespreksmethode die organisaties, gemeenten en zorginstellingen in staat stelt op een interactieve manier cliënten en inwoners te helpen achter de ondersteuningsbehoefte te komen. Voor Levenskracht ontwikkelden wij een interactieve applicatie. Deze zorgde ervoor dat gemeenten en instellingen op een interactieve wijze een uitgebreid beeld kunnen krijgen van de inwoner/cliënt en zijn of haar ondersteuningsbehoefte.

Wil jij een creatieve en zinvolle innovatie voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Jaap via 053-2030933, stuur een e-mail naar hallo@comyoo.nl, dan brainstormen we samen over een mooi plan.

Benieuwd naar de impact
van onze klanten?

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!