Skip to main content

Type impact: Eigen merken

GoedDoen.in

Goeddoen.in is, net als de rest van onze eigen merken, een initiatief ontstaan uit de missie van Comyoo: creatieve & zinvolle media voor een betere wereld. Wij vinden dat verhalen over goed doen in de wereld een podium verdienen. Hoe tof is het, als wij dit podium kunnen bieden. Als wij, als Goeddoen, grote, maar ook zeker kleine verhalen kunnen omzetten in een blog, een podcast of een video. Hierdoor creëren we hopelijk de mogelijkheid voor dat bijzonder mooie verhaal om meer mensen te raken, te inspireren en te motiveren.

In de blogs, podcasts en livestreamvideo’s merk je dat we verschillende thema’s uitlichten. Goed doen in de politiek, in de zorg of in het onderwijs. Hiermee kan je alle kanten op en hopen we dat lezers en kijkers geïnspireerd worden om ook in hun eigen omgeving goed te doen.

Vraag voor jou

Heb je een gezellig idee met vrienden en zin in een spelletje? Of helemaal uitgepraat omdat je elkaar al zo goed denkt te kennen? Of zit je in een nieuwe situatie waarbij je nog niet veel mensen kent? Dan is Vraag voor Jou de snelle, leuke en gezellige oplossing!

Op Vraag voor Jou zijn 1000+ vragen voor jou en je vrienden! Er zitten simpele, leuke vragen bij, diepgaande vragen, vragen waardoor er direct een verhaal in je hoofd schiet die je kan vertellen. We hopen dat deze website jullie laat huilen van het lachen, het een start mag zijn van een mooi en serieus gesprek en dat jullie elkaar beter leren kennen!

Tip: Sla de website vraagvoorjou.nl op als bladwijzer, offline in je leeslijst of pin vast op je beginscherm en de website + vragen zijn ook offline beschikbaar voor als je in het vliegtuig zit, internet niet beschikbaar of op is. Veel plezier!

Saltees

Saltees is een kledingmerk waarmee we hopen mensen te inspireren en motiveren. De printjes, designs, zijn positieve teksten over dat je jezelf kan zijn, positief moet blijven, kan genieten van het leven. Soms met een christelijk tintje, maar ook vele universele teksten en printjes. Welke tekst past bij jou? De kledingstukken zijn van duurzame en gerecyclede materialen gemaakt en worden gedrukt op aanvraag. Er is dus geen voorraad, om zo ook te voorkomen dat er kledingstukken overblijven en er resten zijn.

Saltees is ontstaan uit de missie van Comyoo: ‘Creatieve & zinvolle media voor een betere wereld’. Een kledingmerk is niet per se media, maar de website en de designs die we maken wel. We hopen dat de mensen die onze kledingstukken dragen niet alleen zelf de positiviteit vinden, maar ook andere mogen motiveren en inspireren.

Zorgscout

Op zoek naar een professional binnen de zorg? Iemand die verstand heeft van een specifiek vakgebied? Zoek jouw professional op Zorgscout.nl. Meer dan 100 specialisten vertellen over hun werk binnen de zorg: gezondheid, ontwikkeling, opvoeding, ouderen of relatie.

Contactgegevens van jouw specialist zijn direct te vinden op Zorgscout, waardoor je vrijblijvend contact op kan nemen. Op zoek naar zorgorganisaties of praktijken in jouw omgeving, kijk op de kaart!

Het gebruik van de website is gratis. Ook kan je gratis jouw zorgorganisatie aanmelden voor op de website.

Sponsor.school

Sponsor.school, het zusje van Supp.to, is een actieplatform waar acties worden gestart voor en door scholen. Geen zin in administratief gedoe met het aanmelden van kinderen, tellen van los geld en het motiveren van de kinderen? Dit actieplatform doet dat allemaal voor je! Je start binnen een paar klikken een actiepagina voor jouw school en kiest daarbij jouw goede doel in de lijst of vult het rekeningnummer van de school in als je bijvoorbeeld geld ophaalt voor een nieuwe speelplaats.

De kinderen melden zich (samen met hun ouders) aan binnen een paar klikken via de unieke link van de actiepagina van je school. Elke kind heeft daarmee een eigen deelnemerspagina met eigen motivatie en streefbedrag, waardoor zij sneller gemotiveerd zijn om meer geld op te halen. Doneren gaat makkelijk via bijvoorbeeld iDeal en er zijn vaak meer donaties én hogere donaties dan zonder actieplatform.

Sponsor.school is in principe hetzelfde als Supp.to, maar dan in een ander kleurenjasje waardoor dit platform wat vriendelijker is voor kinderen.

Supp.to

Supp.to is een product van de missie van Comyoo: ‘Creatieve & zinvolle media voor een betere wereld’. Supp.to staat voor Supporting Together en is een actieplatform waar je jouw donatie-actie kan starten voor jouw goede doel: een bestaande stichting, familielid in nood, (sport)vereniging of ander gaaf project.

Op Supp.to kan je in een paar simpele stappen een actie starten. Dit kan een actie zijn om zelf donaties op te halen, maar dit kan ook een actie zijn waarbij je deelnemers laat aanmelden voor bijvoorbeeld een sponsorloop zodat de deelnemers donaties kunnen werven voor jullie gezamenlijke goede doel.

Comyoo Academy

Comyoo gaat voor creatieve & zinvolle media voor een betere wereld. Met die missie is ook Comyoo Academy ontstaan. Deze Academy is een online leerplatform waar we graag onze kennis ter beschikking stellen om zelf mee aan de slag te gaan. Om jezelf met informatie te verrijken en zelf de wereld een stukje mooier te maken. Je kan hier over verschillende onderwerpen zelf trainingen volgen, maar ook kan je in combinatie met een (online) meeting/training nog meer praktijkgericht vragen stellen of samen sparren over jouw uitdagingen. Op de Comyoo Academy vind je trainingen die aansluiten bij het ontdekken van jouw identiteit of route, social media of nieuwsbrief, marketing, werven van fondsen en/of vrijwilligers en meer!