Skip to main content

Impact categorie: Web / Digital

Logo en website voor Creative Kidswork

Vind alle activiteiten die u nodig heeft voor uw kinderwerk.
Creative Kidswork biedt meer dan 1450 boeiende activiteiten en een volledig jaar zondagsschoolcurriculum voor leraren en kinderwerkers die betrokken zijn bij het kinderwerk.

Responsive website voor Kennispark Ondernemers

Na de coronaperiode, een tijd van stilstaan van evenementen en lastige obstakels voor ondernemers, was het tijd om het ondernemerschap en bijbehorende netwerken weer een boost te geven. Ondernemersvereniging Kennispark werd Kennispark Ondernemers. De aandacht van ondernemers op het Kennispark in Enschede werd opgeëist met een nieuwe visuele identiteit en de juiste communicatie waar onder andere een nieuwe website bij hoort.

Responsive website voor Fijnmama

Bij Fijnmama kun je terecht voor zwangerschapsgym, babymassage, coaching en workshops. Om ook online naam te krijgen en goed vindbaar te zijn heb je natuurlijk ook een professionele website nodig. Voor Fijnmama hebben wij de website ontwikkeld. Op deze manier worden alle diensten, locaties, data en prijzen professioneel en overzichtelijk in beeld gebracht. De website is uiteraard responsive ontwikkeld zodat op elk apparaat de website goed uit de verf komt.

Nieuwe responsive website voor QBayLogic

De nieuwe website van QBayLogic is in een gebruiksvriendelijke manier opgebouwd. Zowel voor de bezoeker, als voor werknemers van QBayLogic. Zo kunnen ze makkelijk en snel content aanpassen, toevoegen en verwijderen zonder dat ze afhankelijk zijn van ons.

Dynamische website voor zorgadviesbureau HHM

Bureau HHM is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau met passie en visie. Het werd opgericht in 1979 omdat zij zagen hoe de zorg voor kwetsbare burgers was georganiseerd. Bureau HHM combineert wetenschappelijke kennis met creativiteit en maken grote maatschappelijke problemen helder en overzichtelijk en ontwikkelden vernieuwde oplossingen.

Met dat beeld van HHM was het van belang dat zij een website hadden waar deze waarden en doelen ook visueel duidelijk waren. Waar de structuur aan alle kanten te proeven was en overzichtelijk cases en informatie werd gedeeld, maar waar HHM ook makkelijk en snel zelf in te werk kan. Die website staat nu dankzij een fijne samenwerking.

Responsive website voor Jong Present

Jong Present, een MDT traineeship aangeboden door Stichting Present, verdiende een eigen merk, een eigen identiteit. Tijdens het ontdekken van de identiteit van Jong Present, merkte je veel overeenkomsten met Present Nederland. Namelijk: een brug zijn tussen de bereidheid van mensen die willen helpen en het daadwerkelijk in actie komen. Jong Present is die brug tussen jongeren en het vrijwilligerswerk, waarbij een boel ontmoeten, ontwikkelen en ontdekken bij komt kijken.

Jong Present moet daarom zichtbaar onderdeel zijn van Stichting Present, maar toch de jonge frisse look hebben, dat de jongere doelgroep aanspreekt. Naast de frisse kleuren, het speelse font, zie je ook in de teksten en vormen de identiteit terug van Jong Present.

Nieuwe VONK website met formulieren

Voor een nieuwe vereniging op het Kennispark, was ook een nieuwe huisstijl en website nodig. Erg fijn dat wij als creatieve studio, gevestigd op het kennispark, hiervoor zijn benaderd. De website moest er simpel, strak en duidelijk uit zien. De website is makkelijk te onderhouden en VONK kan zelf makkelijk en snel nieuwe blogs en evenementen online zetten. Verder moest er een mogelijkheid zijn waarbij ondernemers en vastgoedeigenaren zich kunnen aanmelden, via formulieren dus. Er waren dus weinig technische eisen, maar voor de uitstraling is natuurlijk wel uitgepakt. Zo kon deze website in no-time worden opgezet.

Nieuwe website
voor JDbug

Stepshop.nl, oftewel Gooiker Steptrading, verkoopt alles wat je maar kan bedenken als je denkt aan steppen. Een belangrijk merk dat zij verkopen aan zowel particulieren als zakelijke klanten is JD Bug. De JD Bug website was verouderd en toe aan een nieuw jasje. Het logo bleef hetzelfde en er stond een kleurenpalet voor ons klaar. Met die basis is een kleurrijke, speelse website opgezet die alle steps bevat die Stepshop verkoopt. Ook zijn er blogs geschreven om zowel professionele steppers als beginners informatie te geven over (JD Bug) steppen. De extra blogs hebben ook nog een positieve invloed op de vindbaarheid van de website zonder dat er geadverteerd hoeft te worden.

Benieuwd geworden? Wanneer is de laatste keer dat jij gestept hebt? Ps. er zijn ook steppen voor volwassenen 😉

Responsive webdesign voor webshop Stepshop.nl

Gooiker Steptrading heeft verschillende websites voor verschillende merken steppen en fietsen die zij verkopen. Een van die websites is Stepshop.nl. Deze website is opgebouwd met frisse uitstraling en alle nodige functies van een fijne bruikbare webshop, zowel op mobiel als op desktop. Wij mochten het design voor deze website ontwerpen en te zorgen dat het naast het een functioneel, ook een aantrekkelijk geheel werd. Denk hierbij niet alleen aan kleurgebruik, typografie en vormen, maar ook aan hoe je slim, maar eerlijk, je gebruiker door de website laat lopen met het ontwerp. Je trekt de aandacht van de bezoeker naar de juiste plek, door gebruik te maken van de juiste visuele aspecten.