Skip to main content

Communicatieplan
over complexe gehandicaptenzorg
voor Rijksoverheid

Voor HHM mochten wij een aantal jaar geleden een prachtige website neerzetten waarbij we complexe data en informatie samen mooi gestructureerd hebben. Afgelopen jaar hebben we samen met het team van HHM een project uitgevoerd voor de Rijksoverheid. Voor ons was dit een prachtige kans om complexe zorg visueel te maken en vast te leggen, te begrijpen voor iedereen. We kijken terug op een mooie samenwerking. Onlangs is dit alles online gekomen en is het harde werk van alle betrokken partijen dus eindelijk openbaar.

In samenwerking met HHM hebben wij een communicatieplan opgesteld dat aansluit op maatwerkplekken en crisis- en ondersteuningsteams in de gehandicaptenzorg. Tijdens het project hebben we ook in samenwerking interviews mogen houden met verschillende partijen zoals het Ministerie van VWS, zorgkantoren en werkgroepen. Tijdens de Dag van de Crisiszorg en C.O.T.’s 2023 mochten wij enkele sprekers vastleggen. Deze video’s zie je verderop.

Via de knoppen kan je ook enkele visualisaties van dit project bekijken. Bij het maken van de wegwijzer was het belangrijk dat het resultaat de lezer tips en ideeën geeft wanneer een cliënt in crisis zit en welke hulp van welke instantie moet komen.

Via deze link is alle informatie rondom dit project te vinden op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2024/01/18/kamerbrief-over-stand-van-zaken-rondom-de-complexe-gehandicaptenzorg.

Wil je ook (een) … Grafische vormgeving?

Bekijk meer werk