Skip to main content

Blog


Goedkope iDeal tarieven – 0,29 cent per transactie

U kunt het vast wel, u gaat naar een leuke webshop of een site van een stichting die uw hart raakt. U wilt graag een gift geven of een leuk artikel bestellen. Bij de juiste pagina aangekomen staat daar zo lekker simpel “gebruik ons bankrekeningnummer om uw gift over te maken”. Dit is te veel gedoe. U haakt af. Maar hoe is dit voor uw website of webshop? Is het daar goed geregeld? Bent u klantvriendelijk? Is het geven van een gift makkelijk of werpt u een drempel op?

Uw klanten moeten online makkelijk kunnen betalen of doneren. Alleen uw bankrekeningnummer doorgeven is iets te simpel en vraagt weer allerlei handelingen van uw klant of sponsor. Het is het meest klantvriendelijk om een iDeal koppeling te plaatsen.

Een iDeal koppeling voor fondswerving en online verkopen

Een iDeal koppeling is handig en goedkoop met onze Comyoo code. De koppeling is geschikt voor grote webshops, sponsorenpagina’s, donateurenpagina’s of kleine online bestelmogelijkheden. Uw klanten of sponsoren kunnen makkelijk betalen en doneren.¬†Mollie is een betrouwbare partner voor het verwerken van uw iDealtransacties. Bovendien hanteren ze scherpe tarieven.

Het is heel makkelijk: registreer nu voor iDeal transacties voor 0,29 cent!

Meldt je aan via onderstaande button en profiteer van een scherp tarief. Of laat ons de aanvraag regelen.

AANMELDEN BIJ MOLLIE 

Wilt u liever dat wij het voor u regelen? Neemt u dan contact op via 053-2030933 of via onze mail.

Benieuwd naar de impact
van onze klanten?

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!