Online fondsenwerving via donatieplatform Supp.to

Jouw positieve project makkelijk starten

Jouw positieve project makkelijk starten

Supp is het nieuwe online platform voor donaties. Met Supp kun je makkelijk je eigen projectpagina aanmaken voor jouw actie of goede doel. Je start snel jouw crowdfunding actie en haalt makkelijk online donaties op. Supp kan je helpen met campagne voeren online en offline, om jouw projecten te verwezenlijken. Laat zien waar je voor staat en houd je volgers op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer mensen bereiken met crowdfunding

Meer mensen bereiken met crowdfunding

Supp is opgericht voor initiatiefnemers, organisaties, stichtingen, sportverenigingen, en nog meer om te helpen met crowdfunding. Dit kan heel makkelijk door het delen van jouw persoonlijke, korte url, met jouw netwerk. Je kunt je netwerk vragen te doneren via Whatsapp of Facebook vragen om je projectpagina te verspreiden en of ze jouw project willen steunen. Zo bereik je meer mensen online en offline.

Geef fondsenwerving een boost

Geef fondsenwerving een boost

Supp.to is ideaal als donatieplatform. Supp is zowel praktisch als gebruiksvriendelijk. Je kunt jouw url makkelijk delen. En het doneren kan dus ook via je mobiel, heel eenvoudig en veilig. Er zijn diverse betaalmethoden beschikbaar, zoals iDeal, Creditcard en meer. En het doneren kan al vanaf € 2,-. Je kunt je netwerk via Whatsapp of Facebook vragen om je projectpagina te verspreiden en of ze jouw project willen steunen.

Ga naar Supp.to website

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!