Skip to main content

Blog


Fairtrade, wel zo eerlijk!

Onze missie zegt het al, we bouwen aan een betere wereld. Uiteraard zie je dit terug in onze visie, zo vinden wij duurzaamheid, eerlijke handel en mensen belangrijker dan technologie. Dat vinden wij niet alleen in het werk dat wij doen belangrijk, een mooie bijkomstigheid is dat we er privé ook door worden beïnvloed. Daarnaast houden we hier rekening mee met onze inkopen op kantoor.

Eerlijke thee en koffie

Zo vinden wij het belangrijk dat wij thee en koffie drinken die fairtrade en biologisch zijn. We kijken naar de werkomstandigheden van de mensen die het produceren. Wij denken na over onze aankopen. Wij vinden het belangrijk dat hier een eerlijke prijs voor is betaald. Zo helpen we samen bouwen aan een betere wereld. We gebruiken gerecycled papier om te printen en scheiden ons afval. Allemaal met het oog op het milieu.

Tony is onze favoriet

Bij ons op de koffie of thee? Dat betekent dat je een heerlijk chocolaatje krijgt van Tony’s chocolonely. Zij gaan voor 100% slaafvrije chocolade! Laten we eerlijk zijn, dat smaakt toch allemaal net even iets beter? (stiekem eten we de chocolaatjes ook zonder koffie/thee)

Fairtrade is eerlijk zaken doen

We zeiden het al in onze intro, wij vinden eerlijk zaken doen in ons werk belangrijk. We vinden mensen belangrijker dan technologie. Eerlijk zaken doen gaat niet alleen over de handel in het buitenland. Het begint met je mindset, je houding, hier in Nederland. We vinden het belangrijk dat we transparant zijn in onze prijs, in onze werkwijze. Dat betekent een eerlijk gesprek als het goed gaat, maar ook als er hobbels genomen moeten worden. Zo wordt de wereld dicht bij huis, dicht bij het werk, ook een beetje beter.

Mogen we samen met jou bouwen aan een betere wereld? Kijk wat we voor jou kunnen doen!

Benieuwd naar de impact
van onze klanten?

We maken graag kennis!

Wil jij met jouw missie de wereld verbeteren? En heb je ondersteuning nodig op het gebied van identiteit, strategie, grafische vormgeving, (video)content maken, marketing of communicatie? Wij helpen je graag. Samen maken we de wereld een stukje mooier!