Communicatie-ondersteuning incompany

Communicatie-ondersteuning binnen eigen bedrijf

Medewerker tijdelijk ondersteunen met marketing en communicatie

Medewerker tijdelijk ondersteunen met marketing en communicatie

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig om de communicatie voor je bedrijf op te zetten of te onderhouden? Wil je niet allerlei uitzendorganisaties gaan benaderen voor die tijdelijke ondersteuning en wel voor een korte periode iemand bij je team betrekken die snel werkzaamheden kan oppakken? Of wil je als ZZP-er voor een korte tijd iemand naast je die jouw communicatie en marketing opstart of uit handen neemt? Bij Comyoo | creatieve studio kunnen we daarvoor zorgen. Het grote voordeel is dat je een team van experts meeneemt, ook al blijven deze op afstand.
Communicatie-ondersteuning op locatie en op maat

Communicatie-ondersteuning op locatie en op maat

Voordat er een samenwerking kan komen is het belangrijk dat we kennismaken. Een klik tussen u en/of uw team en onze medewerker vinden wij erg belangrijk. Als we gaan samenwerken zullen we eerst de ondersteuningsbehoefte bepalen en uitwerken in een tijdsplan. Ook bekijken we waarin extra ondersteuning nodig is van de externe experts. Onze medewerker komt bij u op kantoor werken, maar heeft wel een heel team achter zich. Is er overeenstemming over de uitvoering, dan gaat onze medewerker bij uw bedrijf intern aan de slag. Wel zo handig om iemand dichtbij te hebben voor alle vragen en werkzaamheden. Zo kan de bedrijfscultuur nog beter naar buiten worden gebracht. Wilt u eerst een VIP-dag? Dat kan. Onze medewerker kan ook eerst 1 dag komen werken om te bepalen of er een goede samenwerking is en daarbij kan al heel wat kennis worden over gedragen, afhankelijk van de behoefte.
Ondersteuning, communicatietraining én handboek

Ondersteuning, communicatietraining én handboek

Afhankelijk van de ondersteuningsbehoefte kan er tijdens de tijdelijke periode, dat onze medewerker bij uw bedrijf werkt ook een training/workshop geven. Daarnaast is het ook mogelijk om een handleiding te krijgen met stapsgewijze uitleg hoe u om kunt gaan met bepaalde communicatie- & marketingactiviteiten. Als de medewerker dan weer terugkeert bij Comyoo, kunt u of uw medewerker in ieder geval ook zelfstandig verder.

Samenwerken met ons team?

Bel: 053-2030933 of mail ons Hallo Comyoo!