Schrijf je in voor creatieve marketing tips van Comyoo. Vrijblijvend.

Blog

Tips voor het schrijven van content voor jouw website

2 - 3 minuten

Schrijven, sommige mensen kunnen het van nature, andere mensen hebben moeite met het maken van content. Content is de inhoud die vormgegeven is in bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video’s.

Wij hebben tips voor jou uitgewerkt in 5 stappen;

Lees meer

De beste visuals voor jouw social media kanaal

2 - 3 minuten

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het is een cliché, maar zeker niet minder waar. Wist jij dat visuele content 94% meer views krijgt via social media en veertig keer vaker gedeeld wordt dan tekst? Daarom is het erg belangrijk dat je naast je tekst ook goede afbeeldingen kiest. Daarnaast worden afbeeldingen zeshonderdduizend keer sneller opgenomen in de hersenen dan tekst! Dit laat het belang nog even extra zien.

Lees meer

Maak jouw informatie visueel aantrekkelijk

2 - 4 minuten

Wist jij dat visuele content 94% meer views krijgt via social media en veertig keer vaker gedeeld wordt dan tekst? Wij zijn allemaal heel visueel ingesteld. Visuele informatie wordt zeshonderdduizend keer sneller opgenomen in de hersenen dan tekstuele informatie! Iedereen spreekt beeldtaal. Als je tekstuele informatie aantrekkelijk wil maken voor je doelgroep maak dan gebruik van beelden ofwel grafische vormgeving.

Lees meer

6 tips voor fotografie met jouw smartphone

2 - 4 minuten

Je mobiele telefoon heb je, bijna, altijd bij je en tegenwoordig kan niemand meer zonder. Leuke foto momenten die je met je telefoon vastlegt of een prachtige ondergaande zon. Omdat je niet altijd een fototoestel bij de hand hebt, hebben wij 6 tips voor het fotograferen met jouw smartphone.

Lees meer

5 stappen voor een goede start voor jouw video

2 - 4 minuten

Op facebook, twitter, youtube en andere kanalen komen steeds meer video’s voorbij. Een klein meisje die een zwerver haar eten geeft, een hond op een skateboard of een kat die op het toilet zit, het is allemaal online te vinden. Ook het solliciteren met een video wordt steeds populairder. Op youtube komen steeds meer vloggers die hun leven met de wereld delen. Maar hoe pak je een videoproductie nou goed aan? Hier 5 stappen voor de voorbereiding van jouw videoproductie.

Lees meer

Hoe wordt mijn website gevonden?

2 - 4 minuten

In 2016 waren er bijna 1 miljard websites in de wereld. Het wordt steeds moeilijker om vindbaar te zijn tussen al deze websites en dus op te vallen voor bezoekers en zoekmachines zoals google. Dezelfde producten, diensten en content wordt aangeboden op verschillende websites. Om gevonden te worden kun je een hele adwords campagne starten en betalen voor je vindbaarheid, maar je kunt met een aantal slimme aanpassingen google een handje helpen jouw website te vinden.

Lees meer