Schrijf je in voor creatieve marketing tips van Comyoo. Vrijblijvend.

Blog

5 tips om in de smaak te vallen bij je volgers

2 - 4 minuten

Iedereen is tegenwoordig actief op social media. Ook met je bedrijf ben je begonnen met social media. Maar hoe zorg er nou voor dat je likes en volgers krijgt? Als allereerste, draait het niet om het aantal likes en volgers. Het helpt zeker wel, maar je krijgt er niet per se meer conversie van.

Lees meer

Tips voor het schrijven van content voor jouw website

2 - 3 minuten

Schrijven, sommige mensen kunnen het van nature, andere mensen hebben moeite met het maken van content. Content is de inhoud die vormgegeven is in bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video’s.

Wij hebben tips voor jou uitgewerkt in 5 stappen;

Lees meer

De beste visuals voor jouw social media kanaal

2 - 3 minuten

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Het is een cliché, maar zeker niet minder waar. Wist jij dat visuele content 94% meer views krijgt via social media en veertig keer vaker gedeeld wordt dan tekst? Daarom is het erg belangrijk dat je naast je tekst ook goede afbeeldingen kiest. Daarnaast worden afbeeldingen zeshonderdduizend keer sneller opgenomen in de hersenen dan tekst! Dit laat het belang nog even extra zien.

Lees meer

Ontdek de waarde van goede visualisaties in jouw adviezen & rapporten

2 - 4 minuten

Tegenwoordig zijn er veel consultancy bedrijven. We helpen elkaar graag, met adviezen, tips of richtlijnen. Het is tegenwoordig bijna ook onmogelijk om van alles wat af te weten. Daarom is het af en toe goed om een professional in te schakelen die ons helpt. Ben jij nou ook zo'n professional binnen de zakelijke dienstverlening? Lees dan gauw verder!

Lees meer

6 tips voor fotografie met jouw smartphone

2 - 4 minuten

Je mobiele telefoon heb je, bijna, altijd bij je en tegenwoordig kan niemand meer zonder. Leuke foto momenten die je met je telefoon vastlegt of een prachtige ondergaande zon. Omdat je niet altijd een fototoestel bij de hand hebt, hebben wij 6 tips voor het fotograferen met jouw smartphone.

Lees meer

5 stappen voor een goede start voor jouw video

2 - 4 minuten

Op facebook, twitter, youtube en andere kanalen komen steeds meer video’s voorbij. Een klein meisje die een zwerver haar eten geeft, een hond op een skateboard of een kat die op het toilet zit, het is allemaal online te vinden. Ook het solliciteren met een video wordt steeds populairder. Op youtube komen steeds meer vloggers die hun leven met de wereld delen. Maar hoe pak je een videoproductie nou goed aan? Hier 5 stappen voor de voorbereiding van jouw videoproductie.

Lees meer