Skip to main content

Blog


Bereik jij je dromen?

Via jouw route komen we tot hoge hoogtes. Dat was de grote lijn van onze teamdag afgelopen dinsdag, 17 januari. We hebben het gehad over onze persoonlijke dromen en doelen. Uitdagend, verrassend en verrijkend. We dachten na over persoonlijke ontwikkeling en het verleggen van grenzen.

Zoeken naar dromen en doelen

Teamdag, inspirerend, route

De dag begon in het altijd mooie Buurse. In een inspirerende groepsaccommodatie of boertel, een hotel maar dan net even iets anders. Onder het genot van koffie en thee bij de openhaard opende we onze dag. Dromen, doelen, talenten en grenzen verleggen. Dat stond centraal. Aan de hand van vragen zochten we uit wat onze dromen, doelen en talenten zijn. Dit kan best spannend zijn, want wat als je groot droomt, over een eigen bedrijf, of een andere werkrichting dan de rest van het team? Durf je het te delen, durf je jouw hart te volgen. Niet alleen de dromen, doelen en talenten op het gebied van werk, maar ook privé werden meegenomen. Want soms kunnen deze een mooie overlap met elkaar hebben, zonder dat je dit zelf realiseert.

Dromen en doelen verwezenlijken

De zoektocht naar onze dromen, doelen en talenten begon. Door met elkaar in gesprek te gaan kwamen tot inzichten waar we nog niet zelf aan hadden gedacht.
De volgende stap? Welke reis moet jij ondernemen om je dromen en doelen te verwezenlijken en welke talenten ga jij inzetten? Dit hebben we gedaan aan de hand van een route-map met de eindbestemming, jouw droom. De route-map maakten we niet alleen. We willen elkaar scherp houden om onze doelen te bereiken. Het zal dan ook terugkomen in onze talentgesprekken.

Grenzen verleggen

boulderen, teamdag, uitdaging, comyoo

Vervolgens hebben we onze grenzen letterlijk verlegd. Cube Boulder Gym in de Performance Factory was de volgende stop op het programma. We hebben onze grenzen verlegd met de sport boulderen. Je klimt zonder touw, gordel of andere hulpmiddelen een uitgestippelde route bestaande uit kleine en/of grote stenen aan een muur. Een uitdaging op het gebied van lef, kracht en slimheid. Grenzen werden verlegd door hoge hoogtes te halen, te slingeren naar de volgende steen en na te denken over je route. Iedereen moedigde elkaar hard aan en wat gaf het een kick als je de route uiteindelijk had behaald (zeker na vijf keer vallen).

Helpen met dromen en doelen

Het programma werd, terug in Buurse, afgesloten met een gezellige borrel. We hebben het over onze dromen, doelen en talenten gehad. Een fantastische dag met nieuwe inzichten!
Wij zijn klaar om in 2017 onze dromen en doelen te verwezenlijken. Wij willen onze (nieuw) gevonden talenten inzetten om te bouwen aan een betere wereld. We doen dit graag samen met jou. We horen graag welke dromen jij hebt, welke route heb jij bewandeld of wil je gaan bewandelen? En mogen wij jou daarbij helpen?

In een inspirerende sessie helpen we jou je dromen, doelen en talenten te ontdekken en ze verbinden aan je kernwaarden. Kom als ondernemer of neem je hele managementteam mee. In één dag kijk je met nieuwe ogen naar jouw mogelijkheden. Bel voor meer informatie: 053-2030933.

Benieuwd naar de impact
van onze klanten?

We maken graag kennis!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.