Skip to main content

Aanbod groep: Design / Producten

Drukwerk

Alles wat ontworpen kan worden, kan gedrukt worden. Maar waarop wil je ontwerp op gedrukt hebben? En waarom? Naast dat we alle soorten drukwerk kunnen leveren op maat, denken we ook graag met je mee. Is het drukwerk dat jij in gedachten hebt, wel de juiste voor het doel dat je voor ogen hebt? Komt het verhaal goed over en wordt de kijker of lezer geraakt op de juiste manier? We denken graag met je mee.

Grafische vormgeving

Graphic design is er in allerlei vormen en maten en vooral: voor veel verschillende doeleinden. Voor welk doel dan ook, we staan voor je klaar. Wil je een pand of auto’s laten bedrukken of gewoon een visitekaartje, briefpapier of pennen laten bedrukken? Wij ontwerpen het voor je. Naast grafische vormgeving voor drukwerk, is er natuurlijk ook genoeg mogelijk voor online doeleinden. Denk hierbij aan webdesign, interactieve infographic of pdf, een interfacedesign of ander online uitingen. Wij zijn van alle markten thuis.

Infographic ontwerpen

Een infographic ontwerpen is het maken van een afbeelding, vaak een illustratie, die informatie visueel weergeeft. Soms kan het lastig zijn om een complex onderwerp goed uit te leggen in woorden. De bekende uitspraak ‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ past hier perfect. Een infographic ontwerpen kan zorgen ervoor dat je in één oogopslag ziet in een afbeelding wat de boodschap is, in plaats van dat je een lange kale tekst hoeft te lezen. Een infographic is er in alle soorten en maten, dit is namelijk afhankelijk van wat je precies wil vertellen. Wij helpen je graag bij het vertellen van jouw verhaal, juist als het complex is en gevisualiseerd moet worden. Lees ook bijvoorbeeld deze blog over de kracht van visualisaties.

Logo en huisstijl

Jouw logo en huisstijl is enorm belangrijk voor je organisatie. Het logo en bijbehorende huisstijl zie je overal terug, je mails, flyers, website, briefpapier, banners, stickers, auto en nog veel meer. Ben je op zoek naar een nieuw logo of is je huidige logo aan vervanging of een upgrade toe? Wij helpen je er graag bij.

Het is belangrijk om te weten wat je wilt uitstralen met je organisatie? Wij hebben een tool ontwikkeld, de WOW waaier, die de kernwaarden van jouw organisatie koppelt aan kleuren, vormen en typografie. Hierdoor dring je met jouw missie, visie en kernwaarden van je organisatie al door op de (potentiele) klant zonder dat de klant dat zelf door heeft.